Dungeon szerepjáték szaküzlet és klub
Bpest, VII. Erzsébet Krt. 37. (az udvarban)
hétfő - péntek: 12.00h - 18.00h
szombat: változó (Érdeklődjön!)
dungeon @ dungeon.hu
061-321-13-13
Dungeon szerepjáték és könyv szaküzlet és klub

Krynn folyamatosan változó világán még az isteneket is érheti meglepetés. És ha ez igaz az égi hatalmakra, vajon milyen esélyei lehetnek a közönséges halandóknak? Oly erők játékaként, amelyekkel egyenként esélyük sem lenne szembenézni, egy maroknyi, ám elszánt csapat kétségbeesett kísérletet tesz arra, hogy megakadályozzon egy inváziót.

A rejtélyekkel övezett Mina megszökik börtönéből, hogy teljesíthesse azt a küldetést, ami még az ő megtörhetetlen akaraterejét is próbára teszi. Eközben a gonosz – napról napra nagyobb területre terjesztve ki befolyását – mindjobban megveti lábát a világban. Azonban Krynn e legsötétebb óráján, mikor a világ lelke forog kockán, a legváratlanabb helyeken támadhatnak hősök.

Margaret Weis új sorozata a lelkek háborújából megismert Mina történetét folytatja Krynn legújabb időszakának, a halandók korának első éveiben.

Szerző:     Margaret Weis
Megjelenés:     2011. április 19.
Terjedelem:     360 oldal
Fordító:     Vitális Szabolcs
ISBN szám:     978 963 9890 93 0
Borítófestő:     Matt Stawicki

Ár 2 990 Ft
2 490 Ft
Megtakarítás: 500 Ft

Az önmagába visszatérően végtelen multiverzum világai között, attól függően, hol helyezkednek el, vannak varázsosabbak (defelé) és varázstalanabbak (nefelé). A mágusok feladata, hogy valamennyit lehetőleg defelé irányba tereljék. Egyes világokon nyíltan tevékenykedhetnek, másokon csak titokban. Az, amit mi Földként ismerünk, az utóbbi kategóriába tartozik.
Rupertnek, a zöldfülű mágusnak – aki mellesleg, polgári foglalkozását tekintve programozó, tehát kötetlen munkaidőben dolgozik a mi világunkban – hirtelen... 

Ár 3 290 Ft
2 590 Ft
Megtakarítás: 700 Ft

Megjelent Robert J. Sawyer Lélekhullám című kötete!

2011. április 21. csütörtök, 13:19

Robert J. Sawyer Nebula-díjas regénye komoly tudomány- és vallásfilozófiai kérdésekre keresi a választ, de emellett mindvégig izgalmas krimi marad.

„A modern technothriller elemeit keveri egy precízen megalkotott közeljövő képével… Ez egy fontos könyv.”
– Nancy Kress

„Sawyer a legalapvetőbb emberi kérdéseket feszegeti regényével, és miközben elgondolkodtat minket azon, kik vagyunk és merre tartunk, azt is elmagyarázza, hol tartunk utunkon egész pontosan.”
– National Post

Robert J. Sawyer Lélekhullám
Sorozat: Galaktika Fantasztikus Könyvek
Eredeti címe: The Terminal Experiment
Fordító: Császár László
Oldalszám: ca. 312 oldal
ISBN: 978-963-9828-96-4

Ár 2 990 Ft
2 390 Ft
Megtakarítás: 600 FtA 22. század második felében a Föld ügynökei, a Progresszorok járják a lakott világokat, manipulációikkal egyengetve a primitívebb társadalmak útját a béke, az összefogás és a galaktikus szövetség felé.
Amikor azonban az emberiség szülőbolygóján kerül sor olyan eseményekre, amelyek csakis külső beavatkozásra utalhatnak, pánikhangulat uralkodik el... 

Ár 2 990 Ft
2 390 Ft
Megtakarítás: 600 Ft

„A gyémántokban erős kötések sűrű hálózata teherbíró, könnyű és merev anyagot hoz létre. Ami azt illeti, a kőkor, a bronzkor és az acélkor mintájára, amelyeket az adott időszak legjellemzőbb, emberi használatban lévő anyagairól kereszteltek el, azt a korszakot, melybe most készülünk belépni, gyémántkornak nevezhetnénk.”
– Ralph Merkle nanotechnológia-kutató, 1997

Száz évvel később járunk, egy olyan világban, melyet a nanotechnológia gyökeresen átalakított. Automaták állítanak elő mindent az élelemtől a ruházatig, az újságok okospapíron megjelenített, személyre szabott hírforrások, a városok saját immunvédelemmel rendelkeznek, és a mesterséges gyémánt az egyik legolcsóbb és legtartósabb építőanyag...

Ár 4 990 Ft
3 990 Ft
Megtakarítás: 1 000 Ft

Rudrig Ves Garmacor.

Domvik katonája, a nevében vívott háborúk hőse és áldozata – a rettegett Vadkan, aki hideg vassal pusztítja mások démonait, hogy sajátjai végre megbékéljenek. Nincs otthona a koronaváros lebujain, nincs családja két csatlósán és eretnek gyóntatóján kívül… anyja parancsára mégis hazaindul, hogy kiderítse, miért kellett bátyjainak meghalniuk.
A nyomok cormasai birtoka erdeiből Shadon vihar tépázta keleti partvidékén át a hetedkor emberi kultúráinak bölcsőjébe, Ronna-gellára vezetik. Az ősi átkok sújtotta Felföldre, melynek lakói számára Godon és Krán háborúja sosem ért véget – és két ezredév után fellángolni készül megint, hogy az egész világot eleméssze...

Szerző: Wayne Chapman
Megjelenés: 2011. március 1.
Terjedelem: 480 oldal
ISBN szám: 978 963 9890 91 6
Borítófestő: Sánta Kira

Ár 2 990 Ft
2 490 Ft
Megtakarítás: 500 Ft

Megjelent a HKK - Zén 3. expedíciója: Bomtar sírja!

A pakli 10 vadonatúj kártyalap közül négyet tartalmaz, melyek véletlenszerűen választva kerültek a csomagba.

Ár 340 Ft
300 Ft
Megtakarítás: 40 Ft

MAGUS: Nagy Dániel: A kincses térkép

2011. február 02. szerda, 17:32

Erionban, a Kalandozók Városában farkastörvények uralkodnak. És te még nem ismered a szokásokat. Ahhoz, hogy boldogulj, meg kell járnod a hírhedt Nekropoliszt, ahol élőholtak és ki tudja miféle szerzetek tanyáznak, majd társakat kell találnod egy embert próbáló utazáshoz, amely elvisz a Világgerinc legmagasabb csúcsai közé. 

Ár 2 990 Ft
2 490 Ft
Megtakarítás: 500 Ft

Arthur C. Clarke: A Mars titka

2011. január 31. hétfő, 15:42

Az emberiség túljutott az űr meghódításának első korszakán, a Föld körül keringő orbitális állomásokról továbblépett a Naprendszer szomszédos égitestjeire.
Martin Gibson, a sikeres SF-író a Marsra utazik, hogy beszámoljon az ottani kolónia életéről. Megérkezve azonban egyre több furcsasággal szembesül. A telep vezetői, akik eredetileg a hírverés által minél több embernek akartak kedvet csinálni az áttelepüléshez, most titkolózni látszanak. Sem a bolygó, sem az ott élők nem egészen olyanok, amilyennek az író várta őket.
Lehet, hogy a Mars korántsem annyira lakatlan, mint korábban hitték? És vajon miért nyilvánították hirtelenjében karanténná Phobos nevű holdját?

Ár 2 670 Ft
2 270 Ft
Megtakarítás: 400 Ft

Trónok Harca filmsorozat

2011. január 20. csütörtök, 17:27
A világszerte sikeres fantasy történetből készült sorozat pilot epizódját a tervek szerint az amerikai premiert követő napon a hazai nézők is végigizgulhatják!

George R.R. Martin fantasy-regényfolyama, a Jég és tűz dala ciklus első darabját jelentő Trónok harca a lovagkorban játszódik, a történet középpontjában pedig Westeros, a valaha hét királyságból álló, sárkánylovasok által uralt birodalom és az országért folytatott vérremenő küzdelem áll.A regényből készülő sorozat készítői David Benioff és Dan Weiss, a rendezők közt pedig megtalálható Timothy Van Patten, aki nem először dolgozik az HBO-nak, hiszen rendezett epizódokat a Róma, a The Pacific – A hős alakulat, A Drót, a Maffiózók, a Szex és New York, valamint a most debütált Boardwalk Empire – Gengszterkorzó számára is.


A sorozat első epizódját április 17-én mutatják be Amerikában, a magyar nézők pedig - akárcsak 2010-ben a The Pacific – A hős alakulat esetében – a világpremiert követő napon láthatják a pilotot.

Ha szeretnél többet megtudni a sorozatról vagy érdekelnek a sorozat kulisszatitkai, nézd meg a színfalak mögött forgatott videót angol nyelven, magyar felirattal! A videó hosszabb változatát eredeti nyelven itt találod.

(forrás: hbo.hu)

90. oldal / 91

Impresszum